Сучасна адаптація транспортного комплексу в контексті функціонування Донецької залізниці.

Автор(и)

  • V.A. Zova Донецький інститут залізничного транспорту

Ключові слова:

рівень адаптації, економічний потенціал, оцінка, транспортоємність, техніко-економічні показники, залізничний комплекс

Анотація

В статті розглядається адаптація транспортного комплексу в контексті функціонування Донецької залізниці разом з поглибленим вивченням динаміки проміжного споживання, експорту та імпорту товарів. Була проведена оцінка техніко-економічного потенціалу залізниць; виконаний розрахунок основних обсягових та якісних показників роботи залізниць; проведений аналіз основних засобів і матеріальних ресурсів, проведений аналіз трудових ресурсів та аналіз витрат на перевезення; наведені результати перевізної діяльності; розрахована транспортоємкість залізниць, проведене прогнозування перевезень і вантажообігу залізничного транспорту на подальшу перспективу.

Біографія автора

V.A. Zova, Донецький інститут залізничного транспорту

к.е.н.. доцент кафедри економіка підприємства

Посилання

Буднік М.М. Адаптація промислових підприємств до ринкових умов господарювання: автореф. дис. на здобуття ступеня канд. екон. наук: спец. 08.01.01 «Економіка, організація та управління підприємством / М.М. Буднік. – Харків, 2002.- 20 с.

Грибик І.І.Управління процесом адаптації промислових підприємств до ринкових умов господарювання: автореф. дис. на здобуття ступеня канд. екон. наук: спец. 08.06.01 «Економіка, організація та управління підприємством / М.М. Буднік. – Львів, 2005.- 21 с.

Лапин Е.В. Экономический потенциал предприятия / Е.В. Лапин.-Суми: Университетская книга, 2004.- 360 с.

Плєтникова І.Л. Кількісна оцінка величини і ефективності виробничого потенціалу локомотивного депо /І.Л. Плєтнікова, О.Ф. Оніщенко // Вісник економіки транспорту та промисловості.-2006.-№13.-с. 169-177.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-08-10

Номер

Розділ

Статті