Формування регіональної інноваційно-інвестиційної політики в умовах кризових явищ.

Автор(и)

  • V.V. Podunai Донецький національний університет (Україна)

Анотація

У статті досліджено основні фактори що стримують розвиток інноваційно-інвестиційну діяльність в Україні, визначені пріоритетні сфери інноваційно-інвестиційної діяльності, що заслуговують на державну підтримку, пояснені особливості інноваційно-інвестиційної стратегії в контексті регіональної політики та розглянуто наслідки фінансово-економічної кризи в Україні та її вплив на розвиток регіону.

Біографія автора

V.V. Podunai, Донецький національний університет (Україна)

магістр з міжнародної економіки

Посилання

Мельникова А.А. «Узагальнення досвіду здійснення інноваційно-інвестиційної моделі розвитку в країнах з ринковою економікою» / А.А. Мельникова – Маркетинг: теорія і практика / 2008. – №14. – С. 80 – 83.

Просович О.П., Бондаренко Ю.Г. «Стратегія інноваційно-інвестиційного розвитку регіону в умовах економічної кризи» / О.П. Просович – Вісник національного університету «Львівська Політехніка» сер. «Проблеми економіки та управління» / 2009. – № 640. – С. 183-189.

Кемічаджи Т.І. «Напрями оптимізації державної інноваційно-інвестиційної політики України» / Т.І. Кемічаджи – Проблеми й перспективи розвитку співробітництва між країнами Південно-Східної Європи в рамках Організації Чорноморського економічного співробітництва / 2008. – С. 777-780.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті